Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Το μόνο που ζητά για τα Χριστούγεννα είναι κάρτες με ευχές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πεντάχρονη υπέστη σοβαρά εγκαύματα και έχασε όλη την οικογένειά της σε φωτιά - Δείτε φωτογραφίες.

Μόνο μια ευχή έχει για τα Χριστούγεννα η 5χρονη Safyre Terry από τη Νέα Υόρκη: να λάβει πολλές ευχετήριες κάρτες.

Πριν από δύο χρόνια η μικρούλα έχασε τον πατέρα της και τα τρία μικρότερα αδέλφια της όταν έγινε εμπρησμός στο σπίτι τους. Εκείνη ήταν η μόνη που επέζησε και οι πυροσβέστες τη βρήκαν δίπλα στο σώμα του πατέρα της που είχε προσπαθήσει να προστατεύσει με το κορμί του τα παιδιά του από τις φλόγες.

Η υπόθεση του εμπρησμού παραμένει άλυτη.

Η 5χρονη υπέστη εγκαύματα στο 75% του σώματός της και, όπως εξήγησε η θεία της Dodler που ανέλαβε την κηδεμονία της, έχει ήδη υποβληθεί σε περισσότερες από πενήντα επεμβάσεις.

«Έχασε το δεξί της χέρι τρεις μήνες μετά τη φωτιά, τον Μάρτιο έχασε και το αριστερό της πόδι», περιέγραψε στο BuzzFeed. «Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο στόμα της καθώς ο ιστός τεντώνεται. Η νέα επέμβασή της προγραμματίζεται για τις 5 Ιανουαρίου».

Οικογενειακός φίλος άρχισε εκστρατεία YouCaring Compassionate Crowdfunding με στόχο να συγκεντρωθούν λεφτά για να βοηθηθεί η γυναίκα με τα ιατρικά έξοδα της Safyre. Ήδη συγκεντρώθηκαν 13.800 δολάρια ενώ απαιτούνται 15.000.

Η Dodler αγόρασε ένα δεντράκι για να κρεμάσουν εκεί χριστουγεννιάτικες κάρτες και η Safyre ενθουσιάστηκε μόλις το είδε. «Ανυπομονώ να το γεμίσω κάρτες», είπε η μικρή και η θεία της ανέβασε ένα ποστ στο Facebook ζητώντας από τους φίλους της να γράψουν μια κάρτα και να τη στείλουν στη Safyre για να τη κρεμάσει στο δέντρο της.

Ήδη εκατοντάδες άνθρωποι δεσμεύτηκαν πως θα στείλουν ευχετήριες κάρτες στο κορίτσι. Η διεύθυνση που δημοσιεύει η Daily Mail είναι: P.O. Box 6126 Schenectady, NY 12306, USA














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.