Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Εικοσάχρονη πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες για να παίρνει παιχνίδια στο γιο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι απαντάει σε όσους την κατηγορούν...

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η 20χρονη Megan Clare για να αγοράσει τα παιχνίδια που ήθελε ο γιος της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror η μητέρα αποφάσισε να ξεκινήσει να κάνει καριέρα στις ερωτικές ταινίες για να πάρει όλα τα δώρα που θέλει ο γιος της τα Χριστούγεννα.

Πέρυσι, η 20χρονη μητέρα ήταν απογοητευμένη που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους άλλους γονείς που σπαταλούσαν τα μετρητά τους για τα παιδιά τους. Η Megan από το Portsmouth λέει ότι ο προϋπολογισμός για τα Χριστούγεννα δεν ήταν εύκολος για εκείνη ειδικά με το υψηλό κόστος για την ανατροφή του 5χρονου γιου της Ashton. “Πάντα ήθελε ό,τι είχαν οι φίλοι του αλλά δεν είχα τα απαιτούμενα χρήματα για αυτά τα ακριβά παιχνίδια” λέει η ίδια. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2014 η μητέρα-που μεγαλώνει μόνη της παιδί της- ζούσε με 80 λίρες την εβδομάδα και μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει μόνο κάποια σκίτσα και πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια για το γιο της.

Η ίδια ανεφερε σε συνέντευξή της: "Τα περασμένα Χριστούγεννα μπορούσα μετά βίας να έχω λίγα χρήματα και ανησυχούσα ότι ο γιος μου θα απογοητευόταν” Έτσι αποφάσισε το 2015 να μπορέσει να του πάρει καλύτερα δώρα και ξεκίνησε να δουλεύει στη βιομηχανία του πορνό βγάζοντας σύμφωνα με τη Sun 500 λίρες τη σκηνή και έτσι φέτος ξόδεψε 1500 λίρες για να αγοράσει παιχνίδια στο γιο της. Μεταξύ άλλων του πήρε ποδήλατο, παπούτσια και άλλα παιχνίδια. Μόλις δημοσιοποιηθήκε η ιστορία της πολλοί ήταν αυτοί που την έκριναν σύμφωνα με την ίδια αλλά δεν την απασχολεί. «Κάνω μόντελινγκ και ερωτικές ταινίες. Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν βλάπτει κανέναν αλλά μερικοί άνθρωποι απλά ζηλεύουν. Μπορώ να ξοδέψω τα χρήματά όπως μου αρέσει. Δεν τα ξοδεύω για αλκοόλ, ναρκωτικά ή κάπνισμα, γιατί να μην μπορώ να τα ξοδέψω για τον Ashton και τον εαυτό μου;»
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.