Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Κλειστά τα φαρμακεία - Απεργία διαρκείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από σήμερα για τους φαρμακοποιούς που αντιδρούν στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Αυτό αποφάσισε ομόφωνα η γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) αντιδρώντας στις προωθούμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που αφορά τον κλάδο.

Επίσης οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας στη 1 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Διαβάστε την απόφαση:

«H Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ στην συνεδρίαση της 24ης Οκτωβρίου αποφάσισε την πραγματοποίηση συνεχόμενων 24ωρων κυλιόμενων απεργιών με εφημερεύοντα φαρμακεία, από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν δυναμικά στην υπό έκδοση υπουργική απόφαση που καταλύει την φαρμακευτική περίθαλψη προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος της Υγείας του ελληνικού λαού.

Επίσης οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.