Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ουδείς ένοχος για τον θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έντεκα μήνες μετά τον θάνατο του οπαδού της Λα Κορούνια μετά από συμπλοκή με οπαδούς της Ατλέτικο, οι αρμόδιες αρχές της Ισπανίας δηλώνουν ότι δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο!

Τέσσερις από τους προφυλακισθέντες, μέλη οργανωμένου κλαμπ των «ροχιμπλάνκος», αφέθησαν ελεύθεροι, καθώς οι δικαστικές αρχές αδυνατούν να βρουν στοιχεία σε βάρος τους. «Είναι εθνική ντροπή» γράφουν οι εφημερίδες στη χώρα. «Δεν μπορούμε να έχουμε στη φυλακή ανθρώπους χωρίς να υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τους» απαντούν οι αρχές. Ο Φρανθίθκο Χαβιέρ Ρομέρο, γνωστός ως Τζίμι, βρήκε τραγικό θάνατο στον ποταμό Μανθανάρες της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οπαδών της Ντεπορτίβο και της Ατλέτικο, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε στην αποφυλάκιση των τεσσάρων ήταν ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονταν να χτυπούν και να ρίχνουν στον ποταμό έναν οπαδό της Λα Κορούνια, αλλά αυτός τελικά δεν ήταν ο Τζίμι. Επιπλέον, συγκεντρώθηκαν και άλλες μαρτυρίες από αυτόπτες, οι οποίοι δεν τους υπέδειξαν ως αυτουργούς της δολοφονίας. Οι έρευνες οδηγούνται πια σε αδιέξοδο και όλα δείχνουν ότι η δολοφονία της 30ης Νοεμβρίου 2014 θα είναι μια ακόμα υπόθεση που θα μπει στο αρχείο! Υπενθυμίζεται ότι για συμμετοχή στα επεισόδια είχαν συλληφθεί συνολικά 101 άτομα, 82 στις δύο πρώτες φάσεις της σχετικής επιχείρησης της αστυνομίας και άλλοι 19 στη συνέχεια.

Θυμηθείτε εδώ όσα είχαν συμβεί και συγκλόνισαν την ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, Ισπανία...


Πηγή: http://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.