Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Επανασύνδεση ρεύματος σε 15 νοικοκυριά στη Ζάκυνθο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Στην υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προχώρησε η διοίκηση της ΔΕΗ προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Η υλοποίηση του προγράμματος προβλέπει την επιδότηση ρεύματος σε όσες οικογένειες δεν μπόρεσαν, λόγω οικονομικών δυσκολιών, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Το πρόγραμμα «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» είχε προαναγγελθεί τον Δεκέμβριο του 2014 στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας και σχεδόν ένα χρόνο μετά παίρνει, επιτέλους, «σάρκα και οστά». Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια αναλαμβάνει την επανασύνδεση του ρεύματος, πληρώνοντας στον πάροχο την πρώτη δόση της ρύθμισης. Στην συνέχεια, εάν η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού δεν επιτρέπει την αποπληρωμή των δόσεων, αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης μέχρι το ποσό των 480 ευρώ ανά παροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη Ζάκυνθο αναμένεται να επωφεληθούν από το πρόγραμμα περίπου 15 οικογένειες, οι οποίες πληρούν τα κριτήρια με βάση τα δικαιολογητικά που υπέβαλαν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.