Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Τα φρικτά σημάδια της κοκαΐνης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή εικόνα - Τι κάνει η χρήση ναρκωτικών στο σώμα.

Οι επιπτώσεις της κοκαΐνης είναι γνωστές, λίγο πολύ, σε όλους: συνδέεται με καρδιακές προσβολές, ψύχωση κ.α., αλλά τώρα οι γιατροί προειδοποιούν ότι το ναρκωτικό έχει περισσότερες καταστροφικές παρενέργειες. Όπως γράφουν βρετανικά μέσα, η ποσότητα κοκαΐνης που φτάνει σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, έχει «κοπεί» με άλλες ουσίες όπως με ένα φάρμακο που ονομάζεται Levamisole, το οποίο έχει καταστροφικές παρενέργειες (αντιαισθητικές πληγές, έλκη κ.α.).

Λόγω των διεγερτικών ιδιοτήτων του, και εξαιτίας του γεγονότος ότι αυτό είναι εύκολα διαθέσιμο στη Λατινική Αμερική, το φάρμακο αποτελεί ένα κοινό συστατικό με το οποίο «κόβεται» η κοκαΐνη. Όπως γράφει η Mirror, μια γυναίκα που εισήχθη στο νοσοκομείο Saint Francis στο Ρότερνταμ με μυϊκούς πόνους, κοιλιακό άλγος, και πληγές στο δέρμα της βρέθηκε ότι είχε κάνει χρήση του νοθευμένου ναρκωτικού. Σύμφωνα με το journal BMJ, ενδεικτική είναι και η περίπτωση μιας άλλης γυναίκας η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονα μαύρα εξανθήματα σε πρόσωπο και αυτιά, μετά από τριήμερη χρήση κοκαΐνης.

Οι αρχές των ΗΠΑ, είχαν προειδοποιήσει για την εν λόγω νοθευμένη ουσία πριν από αρκετά χρόνια, μετά από περιπτώσεις χρηστών οι οποίοι παρουσίαζαν πληγές στο δέρμα τους, σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.