Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας δύσκολος και συγκινητικός αποχαιρετισμός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγάπη και χιούμορ την ύστατη ώρα - Δείτε βίντεο.

Κάποιοι πιστεύουν πως ο έρωτας φθίνει όσο τα χρόνια περνούν και τους ηλικιωμένους ενώνει περισσότερο η συνήθεια παρά τα συναισθήματα.

Το ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο το διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και ο αποχαιρετισμός τους, καθώς για την 93χρονη γυναίκα ο χρόνος μετρά αντίστροφα, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν όχι για το ρομαντισμό που αποπνέει, τότε για το γεγονός πως μια γυναίκα που πεθαίνει και δεν βλέπει πια σχεδόν τίποτα κι ένας άνδρας που δεν ακούει έχουν τόσα πράγματα να τους ενώνουν που μπορούν ακόμα να λένε «σ’ αγαπώ» και να τραγουδούν ο ένας στον άλλο το τραγούδι που τους σημάδεψε σε όλη τη ζωή τους. Και αρκετό χιούμορ ώστε η 93χρονη να συστήνει στον 92χρονο να συμπεριφέρεται σωστά όταν εκείνη θα έχει πια «φύγει».

Όπως εξηγεί η εγγονή του ζευγαριού Erin Solari, που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, ο 92χρονος Howard και η 93χρονη Laura, οι παππούδες της, είναι παντρεμένοι εδώ και 73 χρόνια.

Η Laura νοσηλεύεται και ξέρει πως αυτές είναι οι τελευταίες της μέρες και ο Howard την επισκέπτεται. Τίποτα δεν είναι εύκολο καθώς η γιαγιά δεν βλέπει και ο παππούς δεν ακούει. Επίσης δεν μπορεί να σταθεί και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο κι έτσι όταν η γυναίκα του ζητά να του κρατήσει το χέρι τον βοηθούν τα εγγόνια του να την πλησιάσει στο κρεβάτι.

Το τραγούδι που της τραγουδά είναι το «You’ll Never Know», τραγουδισμένο από τη Rosemary Clooney, γιατί η οικογένεια πάντα πίστευε πως η γιαγιά είχε φωνή σαν τη δική της.

Όπως εξηγεί η Erin, το τραγούδι αυτό ήταν το τραγούδι «τους», αυτό άκουγε η Laura όταν ο Howard πολεμούσε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συχνά στις οικογενειακές συγκεντρώσεις οι δυο τους το τραγουδούσαν μαζί.

Η Laura είναι πια πολύ αδύναμη για να τραγουδήσει αλλά αυτό δεν τη σταματά από το να λέει τους στίχους στον Howard που τραγουδά και για τους δύο ενώ της χαϊδεύει το πρόσωπο.

Όταν τραβήχτηκε αυτό το βίντεο, πριν από λίγες μέρες, οι γιατροί έδωσαν στην 93χρονη μία εβδομάδα ζωής. Εκείνη όμως άντεξε ακόμα περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό που της έδωσαν εξιτήριο για να περάσει τις τελευταίες μέρες της στο σπίτι δίπλα στην οικογένειά της. Όπου και παραμένει.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.