Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ζευγάρι κατηγορείται για βιασμό 16χρονου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 6χρονη κόρη τους αναγνώρισε και τους τέσσερις εμπλεκόμενους.

Με την κατηγορία του βιασμού ενός 16χρονου αγοριού δικάζονται οι Laura Bentley και Jason Schlueter, ζευγάρι οι δυο τους, σε περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν άλλη μια νεαρή γυναίκα κάτω των 21 ετών.

Το αγόρι κατέθεσε στην αστυνομία πως βιάστηκε από τη Bentley και τον Schlueter στο σπίτι τους στο Μιζούρι των ΗΠΑ ενώ τα παιδιά του ζευγαριού κοιμούνταν κοντά τους.

Foursome

Η Bentley κατηγορείται για σοδομισμό και ο Schlueter με σοδομισμό και βιασμό στο περιστατικό που συνέβη πέρσι στα τέλη του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το αγόρι, είπε στο ζευγάρι πως δεν ενδιαφερόταν για ομαδικό σεξ. Ωστόσο, όπως είπε, ο Schlueter τον ακινητοποίησε στο πάτωμα ενώ η Bentley και η άλλη γυναίκα τον βίαζαν.

Ένα από τα παιδιά του ζευγαριού, η 6χρονη κόρη τους, κατέθεσε στην αστυνομία πως ξύπνησε και ήταν αυτόπτης μάρτυρας όσων συνέβαιναν. Αργότερα ονομάτισε και τους τέσσερις ανθρώπους που εμπλέκονταν στον βιασμό.

Η Bentley υποστήριξε πως η κόρη της πράγματι είδε μια σεξουαλική πράξη αλλά αφορούσε ένα διαφορετικό τρίο και δεν περιλάμβανε το ανήλικο αγόρι.

Ωστόσο ο Schlueter παραδέχθηκε το ομαδικό σεξ και υποστήριξε πως ο ίδιος δεν ακούμπησε ποτέ το αγόρι και πως δεν ήξερε αν το έκανε η Bentley.

Παραμένει άγνωστο αν και η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλεται πως ενεπλάκη στο περιστατικό θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.