Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα τα απρόοπτα της εκλογικής διαδικασίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα λερωμένα ψηφοδέλτια και οι μηνύσεις.

Με αρκετά... απρόοπτα κυλάει η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα όπως συνηθίζεται άλλωστε όταν στήνονται οι κάλπες.

Σε αρκετά εκλογικά τμήματα δεν προσήλθαν μέλη των εφορευτικών επιτροπών, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να επιστρατεύουν ψηφοφόρους που πήγαιναν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα νωρίς το πρωί.

Μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν και στην Αιτωλοακαρνανία νωρίς το πρωί καθώς δυο εκλογικά τμήματα άνοιξαν με καθυστέρηση επειδή δεν προσήλθαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Στη Νέα Σμύρνη, ένας δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε κάλπη με λουκέτο και κάλεσε ο ίδιος κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει το δικό του...

Στο Ναύπλιο ένας αγρότης πήγε να ψηφίσει πάνω σε ένα γαϊδούρι...

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου ξέχασε την ταυτότητά του φεύγοντας από το εκλογικό κέντρο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά πρωταγωνίστησε σε ένα απρόοπτο συμβάν καθώς εισήλθε στο παραβάν του εκλογικού κέντρου της Νέας Ιωνίας για να ψηφίσει, αλλά όταν παρέλαβε τα ψηφοδέλτια διαπίστωσε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ήταν λερωμένο και βγήκε ζητώντας άλλο φοβούμενη ότι θα ήταν άκυρο. Άλλωστε ΠΑΣΟΚ θα έριχνε!

Τον Σταύρο Θεοδωράκη περίμενε επίσης μια μεγάλη έκπληξη. Δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού!

Ένταση επικράτησε στο εκλογικό τμήμα της Στυλίδας όπου πήγε να ψηφίσει ο δήμαρχος και πρόεδρος του κόμματος «Τελεία», Απόστολος Γκλέτσος. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από έντονο διάλογο που είχε ο κ. Γκλέτσος με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο εκλογικό κέντρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστούν ο δήμαρχος Στυλίδας και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Λαμπρούτσος. Η ένταση αποκλιμακώθηκε από παρέμβαση άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου αλληλομηνύθηκαν.

Στα Τρίκαλα σημειώθηκε μεγάλη ένταση όταν ένας ψηφοφόρος πήγε να ψηφίσει με... μπαλτά.

Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται αυτή τη φορά νωρίτερα από τις προηγούμενες αναμετρήσεις, περίπου στις 21:00-21:30.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.