Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το σταθμευμένο αυτοκίνητο που διένυσε 1.300 χιλιόμετρα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην αστυνομία κατέφυγε ο εξαπατημένος ιδιοκτήτης του.

Ο Phil Cockrell εμπιστεύτηκε το πολυτελές αυτοκίνητό του - αξίας περίπου 47.000 ευρώ - σε υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων στο αεροδρόμιο Gatwick στη Βρετανία, για τις δύο εβδομάδες που θα έλειπε ταξίδι.

Δεν ανησύχησε αφήνοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου αφού η εταιρεία αναλάμβανε τη «φιλοξενία» του το διάστημα της απουσίας του.

Το πάρκινγκ της εταιρείας απέχει περίπου 6,5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο οπότε μπορεί κανείς να φανταστεί την τεράστια έκπληξη του άνδρα όταν, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε πως ενώ υποτίθεται πως ήταν σταθμευμένο, είχε διανύσει σχεδόν 1300 χιλιόμετρα!



Ο Cockrell ενημέρωσε άμεσα την εταιρεία, η οποία αρχικά υποστήριζε πως η κάμερα ασφαλείας της έδειχνε πως το αυτοκίνητο δεν είχε μετακινηθεί καθόλου τις δύο εβδομάδες που εκείνος έλειπε.

Αποδείχθηκε ωστόσο πως η Mercedes είχε ταξιδέψει και μάλιστα πολύ και η εταιρεία επέμενε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό ενώ δεσμεύτηκε να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη της.



«Η εταιρεία κατηγόρησε εμένα και υποστήριζε πως έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Εγώ όμως είχα μόλις κάνει σέρβις και ήξερα πόσα χιλιόμετρα είχε κάνει. Επικοινώνησα με την αστυνομία η οποία, μέσω του συστήματος αναγνώρισης πινακίδων και τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσε πως είχε όντως μετακινηθεί», περιγράφει ο Cockrell.

Το απίστευτο είναι πως παρότι η αστυνομία πιστοποιεί πως το αυτοκίνητο κινήθηκε ενώ υποτίθεται πως ήταν σταθμευμένο, δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανείς αφού η πινακίδα του αναγνωρίστηκε μεν αλλά το όχημα δεν φωτογραφήθηκε κι έτσι δεν μπορεί να πιστοποιηθεί ποιος το οδηγούσε.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει τουλάχιστον είκοσι οδηγούς και πως κατά διαστήματα συνεργάζεται και με έκτακτους συνεργάτες κι έτσι είναι αδύνατο να βρεθεί ακριβώς ποιος μπορεί να το έκανε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.