Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Αστυνομικοί ανεβάζουν στο διαδίκτυο εικόνες αστέγων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ισχυρίζονται ότι κάνουν τη ζωή της Νέας Υόρκης άθλια.

Εξαθλιωμένοι άνθρωποι γίνονται αντικείμενο χλεύης στο διαδίκτυο, αγνοώντας το γεγονός ότι αστυνομικοί τους φωτογραφίζουν κρυφά και ανεβάζουν τις εικόνες τους στο ίντερνετ. Η δικαιολογία των ένστολων είναι ότι έχουν κουραστεί να ανέχονται τους «αλήτες των δρόμων» οι οποίοι μετατρέπουν τη ζωή της Νέας Υόρκης σε δύσκολη και άθλια, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Σύλλογος ενεργών και συνταξιούχων αστυνομικών, The Sergeants Benevolent Association, ηγείται της προσπάθειας, στέλνοντας μια επιστολή προς τα μέλη της καλώντας αυτούς, τις οικογένειες και τους φίλους τους να τραβούν εικόνες που να τεκμηριώνουν την παρακμή της πόλης.

«Καθώς κινείστε στην πόλη της Νέας Υόρκης, παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα smartphones σας για να φωτογραφίσετε τους άστεγους που βρίσκονται στους δρόμους μας, τους ανθρώπους που ουρούν δημόσια ή κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλλοιώνουν την ποιότητα της ζωής με αδικήματα κάθε είδους», αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ed Mullins, στην επιστολή που συνέταξε με αποστολέα τον δήμαρχο της πόλης Bill de Blasio.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.