Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

«Μετά από ένα κακό πεντικιούρ δεν μπορώ να κάνω σεξ!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη περιπέτεια ενός νεαρού σε σαλόνι ομορφιάς.

Ένας άντρας από το Μανχάταν, ισχυρίζεται ότι μετά από ένα κακό πεντικιούρ, σε σαλόνι ομορφιάς στο Χάρλεμ, είναι ανίκανος να περπατήσει φυσιολογικά και να κάνει σεξ. Ο 28χρονος Steven Clarke, δηλώνει ότι μια εργαζόμενη στο Lilac Nail & Spa, έκοψε κατά λάθος το μικρό δάχτυλο του ποδιού του με ένα αιχμηρό εργαλείο, αφήνοντάς τον με έναν σφοδρό πόνο στο πόδι, με αποτέλεσμα να κουτσαίνει.

Ο νεαρός επισκέφτηκε το παραπάνω χώρο μαζί με την κοπέλα τους για την καθιερωμένη περιποίηση των άκρων τους όταν-ισχυρίζεται στην μήνυση που κατέθεσε-, «ένιωσε έναν έντονο πόνο στο αριστερό μικρό δάχτυλό του και παρατήρησε μια σταθερή ροή αίματος». Η πεντικιουρίστ, φέρεται να χρησιμοποίησε μια λεπίδα, ένα ξυράφι χειρός προκειμένου να «καθαρίσει» το πόδι του 28χρονου. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, το εν λόγω εργαλείο έχει απαγορευτεί στην πολιτεία της Νέας Υόρκης από το 1994.

Το ατύχημα, λέει ο Clarke, έχει αλλάξει τη ζωή του. «Στοιχειώδεις κινήσεις όπως το να κάνω μπάνιο, να οδηγήσω, να περπατήσω, να κοιμηθώ ή να ανταποκριθώ ερωτικά, έχουν γίνει πλέον εξαιρετικά δύσκολες», αναφέρει.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.