Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η αλήθεια για το ποιοι αγοράζουν τις κούκλες του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αποκαλύπτει άνθρωπος που τις κατασκευάζει.

Μόνο ανατριχιαστικοί, διεστραμμένοι ηλικιωμένοι κρύβουν κάτω από τα κρεβάτια τους κούκλες του σεξ. Έτσι άλλωστε πίστευε ο Matt Krivicke, πριν παραιτηθεί από την παλιά δουλειά του, αυτή της κατασκευής αποκριάτικων κουστουμιών και εισέλθει σε μια αλλιώτικη βιομηχανία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Matt χτυπάει κάρτα στην Sinthetics, μια εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες που κατασκευάζει κούκλες του σεξ με, τόσο ρεαλιστικές που αδυνατεί κανείς να φανταστεί ότι είναι ψεύτικες. Αυτά τα ανδρείκελα, όπως τα αποκαλεί, κοστίζουν από 5.750 μέχρι 25.000 δολάρια-μερικές κούκλες διαθέτουν μέχρι και περίτεχνα τατουάζ ή διαθέτουν και αληθινές τρίχες γεγονός που ανεβάζει το κόστος τους.

«Θέλω οι κούκλες να έχουν προσωπικότητα. Το στόμα να έχει μια υποψία χαμόγελου, τα μάτια να έχουν ψυχή», λέει στον δημοσιογράφο της Independent, Jess Denham. Όταν η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το ποιοι είναι αυτοί που τις αποκτούν, το θέμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.

«Η πλειονότητα των αγοραστών, είναι απλά άνθρωποι με πάθος για το ανθρώπινο σώμα» λέει και προσθέτει ότι οι περισσότεροι είναι άνθρωποι καθημερινοί, «από αυτούς που συναντάς στο δρόμο». Ο Matt αποκάλυψε και την ιστορία ενός τύπου ο οποίος αγόρασε μια τέτοια κούκλα αρχικά μόνο για το σεξ, και αργότερα άρχισε να τρέφει αληθινά αισθήματα για εκείνη-της έλουζε τα μαλλιά κ.α.-, ενώ όπως είπε ανακάλυψε ότι υπάρχει στο διαδίκτυο κοινότητα με τέτοιες «σχέσεις».

«Είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που λαχταρούν μια επαφή. Άλλοι έρχονται στην Sinthetics αναζητώντας μια κούκλα που θα τους βοηθήσει να γεμίσουν το συναισθηματικό κενό, μετά την απώλεια του συντρόφου τους. Αυτοί οι άνθρωποι, μπορεί να μην είναι έτοιμοι να βγουν και πάλι ραντεβού, αλλά δεν θέλουν να επιστρέφουν στο σπίτι και να είναι μόνοι τους», εξηγεί. Εκτός από τους ελευθέρους, ακόμα και ζευγάρια αγοράζουν, σύμφωνα με τον Krivicke, τέτοιες κούκλες. «Ο άνθρωπος είναι ένα σεξουαλικό ζώο με ορέξεις. Τα ζευγάρια, βρίσκουν με αυτό τον τρόπο έναν ασφαλή τρόπο να πάνε και με άλλους ‘συντρόφους’, να εμπλακούν χωρίς αισθήματα και χωρίς να χαρακτηριστεί αυτό ως απιστία»…










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.