Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Θρίαμβος στη μπιτς πάλη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός της Εθνικής ομάδας.

Τα πρώτα της μετάλλια στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας που διεξάγονται στη Πεσκάρα της Ιταλίας πανηγυρίζει η ελληνική αποστολή μόλις την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Συγκεκριμένα στην μπιτς πάλη η Εθνική ομάδα κατέκτησε δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια. Τα χρυσά κατέκτησαν ο Απόστολος Τασκούδης στην κατηγορία των 70 κ. Ανδρών, που επικράτησε στον τελικό 3-0 του Αλγερινού Μπεν Σαλέμ και η Αγόρω Παπαβασιλείου στην κατηγορία των 70 κ. Γυναικών που νίκησε 3-0 την Ισπανίδα Φαγιάρδο Πριέτο.
Επίσης οι Χρήστος Ναβροζίδης και Γιώργος Κουλουχίδης κέρδισαν δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες των 70 κ. και 80 κ. Ανδρών αντίστοιχα.

Αύριο συνεχίζεται το πρόγραμμα με αγώνες στη μπιτς πάλη στις πιο βαριές κατηγορίες με την ελληνική ομάδα να έχει εξίσου πολλές πιθανότητες διάκρισης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μπάταλας δήλωσε στο sport-fm.gr: «Ήταν πολύ δυνατοί αγώνες ανάμεσα σε 12 χώρες. Λογικά αν έχουμε την ίδια απόδοση και αύριο θα είμαστε πρωταθλήτρια χώρα στο άθλημα. Σήμερα κάναμε πολύ καλές επιδόσεις. Η πάλη στην άμμο είναι η αρχαία ελληνική πάλη που παιζόταν στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι στο DNA των Ελλήνων».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.