Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ένα ταξιδιωτικό πακέτο γενεθλίων μόνο για πάμπλουτους έφηβους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ιδιωτικά τζετ, προεδρικές σουίτες και πάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους.

Στον κόσμο βασιλεύει η αδικία και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και ένα παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να είναι και το παρακάτω ταξιδιωτικό πακέτο γενεθλίων.

Απευθύνεται σε πάμπλουτους γονείς, «απεγνωσμένους» να πραγματοποιήσουν κάθε τρελή επιθυμία των καλομαθημένων παιδιών τους, με τη διοργάνωση πάρτι γενεθλίων αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Η απόλυτη εμπειρία γενεθλίων», όπως τη χαρακτηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail, γίνεται πραγματικότητα με το πακέτο «Billionaire's Birthday Package» που προσφέρει το θέρετρο υπερπολυτελείας Grand Velas Resorts στη Riviera Maya και Riviera Nayarit στο Μεξικό.

Με τα 2 εκατ. δολάρια οι γονείς αγοράζουν αποκλειστική χρήση ενός ιδιωτικού τζετ, ένα φόρεμα από γνωστό σχεδιαστή, την εμπειρία sky-diving και ένα σόου με πυροτεχνήματα.



Η διαμονή είναι διάρκειας 3 ημερών σε προεδρικές σουίτες με δύο κρεβατοκάμαρες, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 φίλους του εορτάζοντα.

Η μέρα των φιλοξενούμενων ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, ενώ μπορούν να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την εμπειρία του skydiving ή flyboarding, καθώς και να πετάξουν με το ιδιωτικό τζετ από οποιοδήποτε μέρος των ΗΠΑ, του Μεξικού ή του Καναδά. Επίσης, με την άφιξή τους θα τους περιμένει μια παρουσίαση του Apple iWatch.



Το μεγάλο πάρτι λαμβάνει χώρα σε μια εντυπωσιακή παραλία, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 καλεσμένους. Πέρα από ένα μπαρ με γλυκά, ένα σόου με πυροτεχνήματα, γνωστούς DJs και παραστάσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, οι καλεσμένοι θα μπορούν να θαυμάσουν και ένα άγαλμα από άμμο... προς τιμήν του εορτάζοντα. Επίσης, οι καλεσμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα «Rent Your Rock» για να δανειστούν πανάκριβα κοσμήματα και διαμάντια για να φορέσουν για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

Δύσκολη ζωή να είσαι πλούσιος…












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.