Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η κουρτίνα του μπάνιου… δείχνει το χαρακτήρα σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως μια κουρτίνα μπάνιου μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητα κάποιου; Κι όμως… δείτε τι μπορεί να αποκαλύψει!

Τροπικά ψαράκια (ή και ψαράκια κάθε είδους) 
Θα θέλατε πολύ να γίνετε θαλάσσιος βιολόγος (ή γοργόνα) και δεν μπορείτε με τίποτα να βγάλετε αυτή τη σκέψη από το μυαλό σας. Με λίγα λόγια αγαπάτε πολύ τη θάλασσα και θέλετε να έχετε συνεχώς κάτι να σας τη θυμίζει ακόμα και όταν είναι χειμώνας και δεν την βλέπετε συχνά. Επίσης μπορεί να αγαπάτε πολύ τα ψάρια ως φαγητό και η κουρτίνα αυτή σας κάνει να τρώτε πιο υγιεινά και να μην ξεχνάτε να βάζετε καμιά τσιπούρα πού και πού στον φούρνο.

Μονόγραμμα 
Μάλλον είστε πολύ καθώς πρέπει και δεν θέλετε να ξεχνάει κανείς την ευγενική καταγωγή σας. Όποιος πάει να το ξεχάσει, τσουπ! εμφανίζεται το μονόγραμμα στο μπάνιο για να του το θυμίσει.

Ρίγες 
Από τις ρίγες στην κουρτίνα του μπάνιου μπορούμε να καταλάβουμε είτε ότι αγαπάτε την Coco Chanel (είναι η γυναίκα που έκανε τη ρίγα μόδα), είτε ότι είστε φαν αυτού του κλασικού αλλά διαχρονικού trend.

Χάρτης μετρό 
Μάλλον οι μετακινήσεις είναι κάτι που σας αγχώνει και το βάζετε στο μπάνιο σας για να μπορέσετε να τις δείτε πιο χαλαρά απολαμβάνοντας το αφρόλουτρό σας. Από την άλλη, μπορεί ένας χάρτης του μετρό να σημαίνει πως σας αρέσουν οι περιπλανήσεις κι έτσι όταν κάνετε μπάνιο μπορείτε να ονειροπολείτε για τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε στο μέλλον.

Λευκό 
Αν η κουρτίνα του μπάνιου σας είναι απλά λευκή αυτό σημαίνει πως θέλετε να ξεκινάτε και να τελειώνετε την ημέρα σας με ηρεμία, γαλήνη και ισορροπία. Δεν θέλετε τίποτα να ταράζει το μπάνιο σας και την παραμονή σας σε αυτό.

Ζωάκια από cartoon 
Σε αυτήν την περίπτωση είτε είστε 12 χρονών (και διαβάζετε κρυφά το άρθρο από το laptop της μαμάς) είτε σας κέρδισε το παιδί σας σε κάποιο στοίχημα. Από την άλλη, αν δούμε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος τα cartoon μπορεί να σημαίνουν πως είστε σε φάση αλλαγών και σας αρέσει να αξιολογείτε συνεχώς τα πράγματα που σας συμβαίνουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.