Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Απίθανες συμβουλές για να κρατήσετε τον άντρα σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νουθεσίες περασμένων δεκαετιών.

Πριν μερικές δεκαετίες, ο ρόλος της γυναίκας ήταν τελείως διαφορετικός από ότι είναι σήμερα. Το αδύναμο φύλο, είχε σχεδόν μηδενική ισότητα με το ισχυρό και συνήθως οι συμβουλές που άκουγε μια γυναίκα είχαν να κάνουν με το πώς να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει έναν άντρα…

Δείτε μερικές από αυτές:

1. Μη μιλάτε πολύ

«Ο άντρας σου εργάζεται σκληρά και το τελευταίο που θέλει είναι να σε ακούει να του κάνεις τα παράπονά σου ή να του λες τα δικά σου. Να είσαι καλή ακροατής. Άστον να σου πει τα προβλήματά του: τα δικά σου μοιάζουν ασήμαντα μπροστά στα δικά του…», γράφει το βιβλίο «Sex Today in Wedded Life» του 1943.

2. Η κακή μαγειρική σας θα στείλουν τον άντρα σας σε ελεεινά σαλούν

Ο Αμερικανός γιατρός, σεξολόγος και υπέρμαχος του ελέγχου των γεννήσεων William Josephus Robinson (1867-1936), έδινε τις εξής συμβουλές: «Η κακή μαγειρική ευθύνεται για την δυσπεψία, και η δυσπεψία είναι υπεύθυνη για την γκρίνια και την ευερεθιστότητα: η γκρίνια οδηγεί στις διαμάχες και στους τσακωμούς. Η κακή μαγειρική, που είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο μέσο αμερικανικό σπίτι, διώχνει τους άντρες και τους οδηγεί σε ελεεινά σαλούν ή άλλα μέρη. Και όταν εκείνη μαγειρεύει, θα πρέπει να μαγειρεύει πραγματικά και όχι απλά να ανοίγει κονσέρβες».

3. Υποδεχτείτε τον με ένα χαμόγελο

Μιλώντας για μαγειρική, ο αιδεσιμότατος Alfred Henry γράφει στο βιβλίο του «Sex Satisfaction and Happy Marriage» (1951): «Μαγειρεύει το καλύτερο κρέας για εκείνον… Χρησιμοποιεί τα καλά μαχαιροπίρουνα και τα καλύτερα πιάτα, στρώνει λινό τραπεζομάντιλο και διακοσμεί όμορφα το τραπέζι… Και όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι, τον χαιρετά εγκάρδια και τον υποδέχεται με ένα χαμόγελο…».

4. Μη γίνετε σεξουαλικά βαμπίρ

Ο Δρ. Robinson, δεν έμεινε μόνο στην μαγειρική, αλλά πήγε και στην κρεβατοκάμαρα: «Ακριβώς όπως το βαμπίρ ρουφά το αίμα των θυμάτων του στον ύπνο τους, ενώ βρίσκονται εν ζωή, το ίδιο κάνει και η γυναίκα -βαμπίρ που ρουφά την ζωή και εξαντλεί τη ζωτικότητα της συντρόφου-ή του ‘θύματός’ της…Πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα κορίτσια, μεταξύ τριάντα και πενήντα, έχουν υπερβολικές απαιτήσεις όταν παντρεύονται…».

5. Τα ροζ εσώρουχα είναι must

Ο William Josephus Robinson, επιμένει, μεταξύ άλλων, ότι τα εσώρουχα που θα πρέπει να επιλέγει μια γυναίκα θα πρέπει να έχουν την καλύτερη ποιότητα και το χρώμα θα πρέπει να είναι ροζ, και δαντελένιο…

6. Ο άντρας σου είναι το αφεντικό σου

Ο Ευαγγελιστής καθηγητής B.G. Jefferis, στο βιβλίο του «Searchlights on Health, The Science of Eugenics», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο άντρας στηρίζει τις γυναίκες με εντολή του Θεού, είναι επικεφαλής της οικογένειας και ο κύριος της γυναίκας. Κάθε κατάρριψη αυτής της τάξης, είναι λάθος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.