Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μαθήματα Μουσικών Σχολείων με Β’ ανάθεση σε φιλολόγους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι λέει η υπουργική απόφαση.

Δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση «Αναθέσεις μαθημάτων Μουσικού Γυμνασίου και Γενικού Μουσικού Λυκείου στους εκπαιδευτικούς γενικής παιδείας των Μουσικών Σχολείων και ρύθμιση θεμάτων απόδοσης μουσικών ειδικεύσεων σε εκπαιδευτικούς κλάδου Μουσικής της Γενικής Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης καθώς και σε εκπαιδευτικούς των Μουσικών Σχολείων».

Σύμφωνα με αυτήν ανατίθεται η διδασκαλία των μαθημάτων Γενικής Παιδείας του Μουσικού Γυμνασίου και Γενικού Μουσικού Λυκείου, στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Γενικής Παιδείας των Μουσικών Σχολείων.

Οι φιλόλογοι έχουν ως Β' ανάθεση μαζί με τους ΠΕ32 την Ιστορία της Τέχνης Α' Γυμνασίου καθώς και το μάθημα Θεάτρου των τάξεων Α,Β,Γ Γυμνασίου. Τα εν λόγω μαθήματα τα έχουν ως Α' Ανάθεση για την Ιστορία της Τέχνης, οι εκπαιδευτικοί ΠΕ08 Καλλιτεχνικών και ΠΕ12.02 Αρχιτέκτονες.

Το μάθημα Θεάτρου το έχουν Α' ανάθεση οι εκπαιδευτικοί ΠΕ32 Θεάτρου και ΠΕ18.41 δραματικής τέχνης.

Στην υπουργική απόφαση αναφέρεται μεταξύ των άλλων πως για όσα μαθήματα Γενικής Παιδείας δεν γίνεται αναφορά στην παρούσα Υπουργική Απόφαση, εφαρμόζεται η 118842/Γ2/17.09.2008 (ΦΕΚ 1984/τ.Β΄) «Αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ», όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει.

Η υπουργική απόφαση


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.