Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Έρχεται το iPad Pro

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την οθόνη της συσκευής ενδέχεται να κατασκευάζουν Sharp και Samsung.
Η Apple στρέφεται στους δύο μακροχρόνιους συνεργάτες της, Sharp και Samsung για την κατασκευή οθονών για το πολυαναμενόμενο 12,9 ιντσών iPad Pro, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Sharp έχει ήδη δώσει μερικές δοκιμαστικές οθόνες που έχουν 264ppi και ανάλυση 2,732×2,048, στην Apple τον Ιούνιο και μάλιστα αυτές οι οθόνες πέρασαν από τα υψηλά στάνταρ της Apple. Κάτι παρόμοιο όμως φαίνεται να ζήτησε η Apple και από την Samsung, που αν επαληθευτεί, σημαίνει πως η εταιρεία πιστεύει πολύ σε αυτή την συσκευή και πως υπολογίζει σε μια πολύ μεγάλη ζήτηση.

Η έκθεση σημειώνει πως και η LG είχε την ευκαιρία να στείλει δείγματα οθονών στην Apple για αυτό τον σκοπό αλλά τελικά ήρθε στην τρίτη θέση λόγω προβλημάτων εφαρμογής αυτών.

Τέλος έχουμε αναφορά για το πότε θα δούμε αυτή την συσκευή: Το iPad Pro αναμένεται αργότερα μέσα στο χρόνο ή στη χειρότερη περίπτωση για τις αρχές του 2016, δηλαδή λίγο αργότερα απ' ότ,ι η Apple συνήθως παρουσιάζει νέα iPads στην αγορά.

Η παραπάνω είδηση κυκλοφόρησε σήμερα μαζί με την αναφορά πως το iPad Pro θα μπορεί ίσως να τρέχει ακόμη και το OS X El Capitan δίπλα στο iOS.


Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.