Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Σύγκριση των εκδόσεων των Windows 10

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων Windows 10 Home, Pro, Enterprise και Education
.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα Windows 10 θα διατεθούν στις 29 Ιουλίου σε 7 εκδόσεις.

Από τις συνολικά 7 εκδόσεις του λειτουργικού, οι 4 εκδόσεις αφορούν τους υπολογιστές, ενώ οι άλλες δύο τα κινητά και τις IoT συσκευές.

Η Microsoft, ανακοίνωσε τις διαφορές που θα έχουν οι 4 εκδόσεις των Windows 10 για υπολογιστές. Αυτές οι εκδόσεις είναι: Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education.
Windows 10 Home
Καταρχάς, η βασική έκδοση των Windows 10 θα είναι η "Home", η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον νέο browser Microsoft Edge, την ψηφιακή βοηθό Cortana, καθώς και το Continuum. Αυτή η έκδοση απευθύνεται στους περισσότερους χρήστες και θα έχει τις περισσότερες ομοιότητες με την OEM έκδοση που θα έρχεται προεγκατεστημένη στους περισσότερους υπολογιστές.
Windows 10 Pro

Οι business χρήστες θα προτιμήσουν την "Pro" έκδοση που έχει επιπλέον εργαλεία σε σχέση με την Home και θα αξιοποιήσουν οι εταιρείες, μεταξύ των οποίων και το νέο Windows Update for Business. 


Windows 10 Enterprise

Η "Enterprise" έκδοση βασίζεται στην "Pro" και είναι κατάλληλη για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, ενώ η "Education" απευθύνεται σε σχολεία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διαφορές των τεσσάρων εκδόσεων των Windows 10 στο παρακάτω αρχείο pdf: Συγκριτικό εκδόσεων Windows 10.


Πηγή: http://gr.pcmag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.