Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Έπεσα θύμα ομαδικού βιασμού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Ινδή που έσπασε τη σιωπή της 20 χρόνια μετά το φρικτό συμβάν.

Μια Ινδή που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μίλησε τώρα για το φρικτό αυτό περιστατικό, αφού παρέμενε σιωπηλή εδώ και 20 χρόνια. Η Sapna Moti Bhavnani αφηγήθηκε την ιστορία της ως επιζήσασα σεξουαλικής επίθεσης στην ενότητα Humans of Bombay, ένα photoblog που δημοσιεύει ιστορίες απλών πολιτών.

ΙΝΔΗ

Στο blog, η Sapna διηγείται το περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από ένα μπαρ στο Σικάγο, όπου είχε μετακομίσει για να μπορεί να ζει ελεύθερα και «απλά να είναι ο εαυτός της». Την παραμονή των Χριστουγέννων, η 24χρονη τότε γυναίκα, δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών: ένας από τους δράστες της έβαλε όπλο στο κεφάλι πριν τη βιάσει ο ίδιος αλλά και τα άλλα μέλη της συμμορίας.

Η Bhavnani, που πλέον ζει στην Ινδία και εργάζεται ως κομμώτρια, λέει χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι ότι επέστρεφα σπίτι με τα πόδια, προσπαθώντας να ξεχάσω τι είχε συμβεί. Κατάφερα και το ‘έθαψα’ στο πίσω μέρος του μυαλού μου για χρόνια, χωρίς να σπάσει το ηθικό μου-εξακολουθώ και φοράω μίνι φορέματα και κόκκινο κραγιόν», σημειώνει και συνεχίζει: «Όταν ήμουν 14 ετών, συνήθιζα να μιλάω και να συναναστρέφομαι με αγόρια: οδηγούσα μοτοσικλέτες, κάπνιζα και ο κόσμος με αποκαλούσε…».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.