Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σοκ από περιστατικό αστυνομικής βίας σε πάρτι εφήβων στο Τέξας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να βγάζει όπλο απέναντι σε εφήβους προκειμένου να τους απομακρύνει από τη δημοτική πισίνα, στην πόλη ΜακΚίνεϊ του Τέξας, κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες κι έχει γίνει viral.



Η μικρή πόλη βρίσκεται 30 μίλια έξω από το Τέξας. Την περασμένη Παρασκευή, έφηβοι αποφάσισαν να κάνουν πάρτι σε μια δημοτική πισίνα της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι παραπονέθηκαν για τον θόρυβο και κάλεσαν την αστυνομία.



Όπως είπαν πολλά από τα παιδιά που είχαν πάει στο πάρτι, δεν μένουν στην περιοχή, δεν είχαν άδεια για να είναι εκεί και να κάνουν pool party και αρνούνταν να φύγουν.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο αλλά όσα ακολούθησαν είναι πέραν κάθε φαντασία. Στην αρχή ο αστυνομικός εμφανίζεται να κάνει κωλοτούμπα στο γκαζόν, ενώ μαζί του τρέχει κι ένας συνάδελφός του. Κι αν αυτό είναι λίγο αστείο, η συνέχεια αποδεικνύει ξανά ότι η αστυνομική βία στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.



Ο αστυνομικός τα βάζει με μερικά αγόρια, τραβάει όπλο κατά των παιδιών, προκαλώντας τους πανικό και ρίχνει στο έδαφος ένα 14χρονο κορίτσι, το οποίο κλαίει και φωνάζει τη μαμά του, επειδή είχε πει στον αστυνομικό πως αρνείται να φύγει από το σημείο γιατί δεν είχε κάνει τίποτα κακό. Οι περισσότεροι από τους εφήβους είναι Αφροαμερικανοί.

Φαίνεται ακόμη και να χτυπάει το κεφάλι της 14χρονης κοπέλας στο γρασίδι. Όταν όσοι είναι γύρω και βλέπουν τι κάνει, ο αστυνομικός αρχίζει να τους φωνάζει και βγάζει για λίγο το πιστόλι του απειλώντας τους εφήβους: «Φύγετε από ‘δω, θα πάτε όλοι φυλακή».



Ο αστυνομικός μετά το περιστατικό και η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.