Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μητέρα είχε κρύψει τη σορό του παιδιού της σε αποθήκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θεωρείται ύποπτη για το φόνο του 8 μηνών αγοριού.
Μια γυναίκα συνελήφθη το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες ως ύποπτη για το φόνο του 8 μηνών βρέφους της και την τοποθέτηση της σορού του σε μία… αποθήκη, όπου και βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Μητέρα είχε κρύψει τη σορό του παιδιού της σε αποθήκη

Η 31χρονη Maria Esthela Torres οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η γυναίκα έκρυψε τη σορό του βρέφους στην αποθήκη πριν από περισσότερο από ένα χρόνο και δεν αποκάλυψε στην οικογένειά της την πράξη της.

Τα αίτια θανάτου του παιδιού δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί. Η σορός βρέθηκε την Πέμπτη και δύο ημέρες μετά συνελήφθη η 31χρονη, για τη οποία εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πήρε από πιστούς κοντινής εκκλησίας δωρεές για να ταφεί το παιδί τις οποίες προφανώς δεν χρησιμοποίησε για το σκοπό για τον οποίο τις πήρε.

Η έρευνα αποκάλυψε πως το παιδί είχε φύγει από τη ζωή πριν από περισσότερο από ένα χρόνο ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι δεν γνώριζαν πού βρισκόταν η σορός.

«Βρίσκεται εκεί που πρέπει γιατί κανείς δεν κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί», δήλωσε γειτόνισσα της 31χρονης προσθέτοντας πως έχει άλλα τρία παιδιά και είναι και έγκυος.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.