Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Δασκάλα κατηγορείται για αποπλάνηση εφήβων μαθητών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχαν μαζί της την πρώτη τους σεξουαλική επαφή - Σε εξέλιξη η δίκη.

«Σεξουαλικό τέρας» χαρακτήριζε το πρώτο «θύμα» της την 55χρονη σήμερα Anne Lakey από τη Βρετανία, η οποία κατηγορείται πως αποπλάνησε νεαρά αγόρια ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη και αποτέλεσε την πρώτη τους σεξουαλική παρτενέρ.

Η Lakey ήταν μια νεαρή δασκάλα όταν αποπλάνησε ένα αγόρι, 13 ή 14 χρονών, το οποίο έχασε την παρθενιά του φορώντας ακόμα τη στολή του σχολείου του, πάνω στο νυφικό της κρεβάτι.

Κολάκεψε και χειραγώγησε το αγόρι που έγινε «υποτακτικό στις σεξουαλικές απαιτήσεις της». Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο συναντιούνταν δύο φορές την εβδομάδα για να κάνουν σεξ και μάλιστα μία φορά το αγόρι αναγκάστηκε να κρυφτεί στη ντουλάπα επειδή γύρισε απροειδοποίητα ο άνδρας της δασκάλας.

Όλα συνέβησαν όταν η γυναίκα ήταν 28 ετών.

Το αγόρι την αποκαλούσε «μαμά» κι εκείνη φώναζε το αγόρι «μωρό». Τηλεφωνούσε μάλιστα στο σχολείο προσποιούμενη τη μητέρα του ώστε να μπορεί να απουσιάζει από τα μαθήματά του.

Ακόμα ένα θύμα της ήταν 15 χρονών όταν είχε σεξουαλικές επαφές με τη Lakey σε εκδρομή για κάμπινγκ. Αργότερα συνέχισαν τις επαφές τους καθώς το επισκεπτόταν στο κολέγιο στην Οξφόρδη, όταν είχε γίνει 18 ετών.


Η Lakey αρνήθηκε 13 κατηγορίες για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών από το 1987 έως το 1990. Υποστήριξε πως οι κατηγορίες του αγοριού ήταν «φανταστικές» και παραδέχθηκε πως είχε κάνει σεξ μόνο με το δεύτερο αγόρι και μόνο όταν είχε γίνει 18.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν το πρώτο «θύμα», 41 ετών σήμερα, είδε μια φωτογραφία της Lakey ενώ αναζητούσε σχολείο για το παιδί του.

Έτσι έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2012, μέιλ στο οποίο έκανε τις καταγγελίες του και χαρακτήριζε τη γυναίκα «αηδιαστικό σεξουαλικό τέρας» .

Για υπόθεση κακοποίησης ευάλωτων αγοριών τα οποία η γυναίκα γοήτευε για την προσωπική της ικανοποίηση μίλησε η εισαγγελέας, χαρακτηρίζοντας τη Lakey «σεξουαλικό αρπακτικό που εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν».

Κανένα από τα αγόρια- θύματά της δεν ήταν δικοί της μαθητές αλλά σύχναζαν στο σπίτι της όπου επιτρεπόταν να πίνουν και να καπνίζουν.

Το πρώτο θύμα της άρχισε να λείπει από το σχολείο για να πηγαίνει σπίτι της ενώ κι εκείνη έπαιρνε άδεια από τη δουλειά της και την παρακολουθούσε να κάνει μπάνιο. Η σεξουαλική επαφή τους προχώρησε με παιχνίδια του τύπου «θάρρος ή αλήθεια» και τελικά το αγόρι έκανε μαζί της σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του.

Η δίκη συνεχίζεται.



 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.