Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εφτά τα θύματα του MERS στη Νότια Κορέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενενήντα πέντε άνθρωποι έχουν προσβληθεί - Δείτε φωτογραφίες.

Εφτά άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον κοροναϊό MERS στη Νότια Κορέα από τις 20 Μαΐου που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο κρούσμα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Νότιας Κορέας προέκυψαν οκτώ νέες περιπτώσεις ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό (Αναπνευστικό Σύνδρομο Μέσης Ανατολής), φέρνοντας το σύνολο των προσβληθέντων σε 95, αλλά με λιγότερα πρωτοεμφανιζόμενα περιστατικά από τα 23 που εμφανίστηκαν χθες.

Το πρόσφατο αυτό ξέσπασμα του MERS στην Νότια Κορέα έχει προκαλέσει ανησυχία στη χώρα, όπου περίπου 2.300 άνθρωποι έχουν τεθεί σε καραντίνα, στα σπίτια τους ή στο νοσοκομείο, ενώ περισσότερα από 1.900 σχολεία, η πλειονότητα των οποίων στην Σεούλ και στη γειτονική επαρχία Γκιεονγκί, έχουν κλείσει.

Στα σχολεία που εξακολουθούν να λειτουργούν εξετάζονται οι μαθητές, κυρίως με μέτρηση της θερμοκρασίας τους και με την παραμικρή υποψία πυρετού τους ζητείται να γυρίσουν στα σπίτια τους. Επίσης έχει διαπιστωθεί σαφής μείωση των πελατών στους κινηματογράφους, τα θεματικά πάρκα και τα εμπορικά κέντρα.
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.