Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Δόθηκαν η φωτογραφία και τα στοιχεία του δράστη - Συνελήφθη ο 21χρονος μακελάρης του Τσάρλεστον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αστυνομία αναζητά έναν 21χρονο λευκό άντρα.

Ο νεαρός που φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, είναι ο 21χρονος Dylann Storm Roof, σύμφωνα με δηλώσεις εκπρόσωπου του FBI. Ο νεαρός άνοιξε πυρ μέσα στην εκκλησία σκοτώνοντας αδιακρίτως αλλά άφησε μια γυναίκα προκειμένου εκείνη να μεταφέρει το τι ακριβώς συνέβη. Ο νεαρός λευκός άντρας πιστεύεται πως είναι αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής εννέα ανθρώπων μέσα σε εκκλησία αφροαμερικανών και οι Αρχές προειδοποιούν πως θεωρείται πολύ επικίνδυνος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το Reuters, ο νεαρός έλαβε ως δώρο γενεθλίων τον περασμένο, ένα όπλο.

 


 



---------------------

Είχε αναρτήσει στο Facebook φωτογραφία όπου φόραγε ένα μπουφάν με σημαίες του απαρτχάιντ.

O 21χρονος Ντίλαν Ρουφ, που φέρεται να άνοιξε πυρ εντός μιας εκκλησίας Αφροαμερικανών στη Νότια Καρολίνα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 9 άνθρωποι, συνελήφθη στο Σέλμπι της Βόρειας Καρολίνας, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ύποπτος ανήρτησε στο λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να φοράει ένα μπουφάν που είναι διακοσμημένο με τις σημαίες της Νότιας Αφρικής και της Ροδεσίας -της σημερινής Ζιμπάμπουε- την εποχή του απαρτχάιντ.

Ο Ρουφ είχε ποινικό μητρώο αφού νωρίτερα φέτος είχαν ασκηθεί διώξεις εναντίον του για αδίκηματα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες και καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνει δηλώσεις αργότερα σήμερα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.