Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΕΣΑμεΑ: Συγχαρητήρια Ι. Βαρδακαστάνη στους Ζακύνθιους αθλητές του Φιλόξενου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δελτίο Τύπου 21.05.2015

Αρ. Πρωτ.: 1337


Μετά τις πολύ σημαντικές επιτυχίες που πραγματοποίησαν οι αθλητές του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία Ζακύνθου «Φιλόξενος», με τα 7 χρυσά μετάλλια, τα 4 Πανελλήνια ρεκόρ και τους 3 χρόνους-όρια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με Αναπηρία, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Όχι μόνο ως πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, αλλά και ως γέννημα θρέμμα Ζακυνθινός, στέκομαι σήμερα μπροστά σε αυτές τις σπουδαίες επιδόσεις πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι μεγάλη τιμή για το νησί της Ζακύνθου να διαθέτει τόσο διαπρεπείς αθλητές που θα το εκπροσωπήσουν, φορώντας τα ελληνικά χρώματα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις που έφεραν οι αθλητές στο νησί μας έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη συμπεριφορά ορισμένων αιρετών, όπως αυτών του Καλιπάδου, που θέλουν να εξοστρακίσουν το ΚΔΑΠ - ΜΕΑ από την κοινότητα. Πρόκειται φυσικά για απαράδεκτες και ανιστόρητες ενέργειες και πρωτοβουλίες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό και την ιστορία της Ζακύνθου.

Μαζί με τους αθλητές, με τους προπονητές, με τη Διοίκηση του Φιλόξενου και μαζί με το Σωματείο ΑμεΑ Ζακύνθου «οι Ποπολάροι» θα υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια. Με την ευχή η Ζάκυνθος να ακούγεται παντού μέσω αυτών των αθλητών, και όχι όπως πριν λίγα χρόνια για «ανάπηρους μαϊμού», θέλω να συγχαρώ για άλλη μία φορά τον Διονύση Σκιαδαρέση και τον Γεράσιμο Λιγνό και τους προπονητές τους, Διονύσιο Μαρίνο και Αλεξάνδρα Μωραΐτου»!

Ιωάννης Βαρδακαστάνης
Το δελτίο Τύπου σε μορφή MS Word 2013 (136.19 KB)


Πηγή: http://www.esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.