Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ο Αφρικανός και η 88χρονη σύζυγός του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παράξενο ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 13 χρόνια.

Ο Ousman Jatta, 45 ετών, νυμφεύθηκε την Beryl στην Γκάμπια πριν από περίπου 13 χρόνια και μετακόμισε μαζί της στη Βρετανία, τη χρονιά που εκείνη αρρώστησε το 2006.

Ο αφοσιωμένος σύζυγος, την άφησε σε ένα γεροκομείο προκειμένου να έχει την καλύτερη φροντίδα τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ εκείνος ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά, την Αφρική για τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε, οι κοινωνικοί λειτουργοί του κέντρου φροντίδας, αρνήθηκαν να την παραδώσουν στον σύζυγός της ο οποίος θέλησε να τη πάρει σπίτι. Συντετριμμένος με τα νέα, γράφουν τα βρετανικά μίντια, απείλησε να προβεί σε απεργία πείνας, έξω από το δημαρχείο του Μπρίστολ αν η σύζυγός του, η οποία πάσχει από άνια, δεν επέστρεφε σπίτι μαζί του!

Οι υπεύθυνοι, λέει ότι τώρα συμφώνησαν σε ένα «κατάλληλο σχέδιο φροντίδας» και ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα δεν βρίσκεται ακόμα στο σπίτι, ο σύζυγός της καταβάλει κάθε προσπάθεια να πείσει το Συμβούλιο να υποχωρήσει.

«Έχουν χρησιμοποιήσει κάθε δύναμή και στρέφονται εναντίον μου για να κρατήσουν τη σύζυγό μου σε ένα γηροκομείο χωρίς τη θέλησή της και τις επιθυμίες μου», λέει ο 45χρονος, που εργάζεται ως σεκιούριτι σε σούπερ μάρκετ. «Για μένα η Beryl δεν είναι μεγάλη, είναι άνθρωπος ασχέτως αν είναι νέα ή ηλικιωμένη. Είναι η γυναίκα μου. Την αγαπώ…».

Η Beryl, μετά τη σύνταξή της, μετακόμισε στην Γκάμπια πριν από πάνω από 17 χρόνια. Αρχικά, έγινε φίλος με τον Ousman, ωστόσο ο έρωτας τους χτύπησε τη πόρτα… Άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού για πάνω από τέσσερα χρόνια, πριν παντρευτούν.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.