Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Την «πέταξαν» έξω από την πτήση επειδή... έπασχε από καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτός από την πτήση έχασε και την προγραμματισμένη χημειοθεραπεία της - Δείτε το βίντεο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν την αναχώρηση πτήσης από την Χαβάη στην Καλιφόρνια με την εταιρεία Alaska Airlines. Μία μητέρα δύο παιδιών, ενώ είχε επιβιβαστεί μαζί με την οικογένειά της στο αεροπλάνο, αναγκάστηκε να κατέβει μετά από εντολή των υπαλλήλων της εταιρείας, και να χάσει την πτήση της, επειδή έπασχε από καρκίνο και δεν είχε μαζί της βεβαίωση γιατρού πως μπορεί να πετάξει.

Την «πέταξαν» έξω από την πτήση επειδή... έπασχε από καρκίνο

Η Ελίζαμπεθ Σέντγουεϊ, κατήγγειλε πως η ακύρωση του ταξιδιού, της κόστισε μια χημειοθεραπεία, αλλά και στα παιδιά της την επιστροφή εγκαίρως στο σχολείο. Δήλωσε απογοητευμένη καθώς δεν την άφηναν να ταξιδέψει εάν ο γιατρός της δεν έδινε την συγκατάθεσή του αυτοπροσώπως. Κατάλαβαν ότι είναι άρρωστη, όταν λίγο πριν ανεβεί στο αεροπλάνο, φόρεσε μια μάσκα για να αποφύγει τα μικρόβια.

«Μία υπάλληλος με είδε να κάθομαι με τη μάσκα πριν επιβιβαστούμε. Με ρώτησε αν χρειάζομαι κάτι. Την πρώτη φορά της είπα όχι. Με ρώτησε ξανά και της απάντησα πως ίσως χρειαστώ γιατρό γιατί μερικές φορές αισθάνομαι αδύναμη όταν πετάω. Μόλις άκουσε την λέξη αδύναμη κάλεσε το γιατρό. Εκείνος ήρθε αφού είχαμε επιβιβαστεί και μου είπε ότι πρέπει να κατέβω, εκτός κι αν έχω χαρτί από το γιατρό μου που να δηλώνει ότι μπορώ να πετάξω», ανέφερε η 50χρονη Σέντγουεϊ παρόλο που τους ρωτούσα πως ταξίδεψα μέχρι την Χαβάι.

Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη για τον υπερβολικό ζήλο των υπαλλήλων της και προσφέρθηκε να πληρώσει τα έξοδα της επιπλέον μέρας που η οικογένεια έμεινε στο ξενοδοχείο. «Η υπάλληλός μας είχε στο μυαλό της το καλό της πελάτισσας μας, όμως μάλλον θα μπορούσε να χειριστεί διαφορετικά την κατάσταση», ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.