Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς το Πάσχα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε τι θα ισχύσει από τη Μ. Παρασκευή μέχρι και την Τρίτη 14 Απριλίου.

Το πρόγραμμα και τις ώρες λειτουργίας των Μέσων Μεταφοράς για τις μέρες του Πάσχα ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ

Δείτε εδώ τα προγράμματα λειτουργίας, τις συχνότητες, τα πρώτα και τα τελευταία δρομολόγια των σταθερών συγκοινωνιών.

Όσον αφορά τις οδικές συγκοινωνίες θα ισχύσουν τα εξής:

Μ. Παρασκευή 10 Απριλίου
Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Μ. Σάββατο 11 Απριλίου
Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & Αργιών με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση γ) Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου.

Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου
Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & Αργιών, ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλεϊ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα Κυριακής & Αργιών

Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου
Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής & Αργιών, ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλεϊ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα Κυριακής & Αργιών

Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου
Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση. Για τα νυκτερινά δρομολόγια των γραμμών 040,Χ14 και το τρόλει 11 δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.