Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

«Κανένα πρόβλημα στην καταβολή μισθών και συντάξεων»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν τους «κινδύνους» και τη «μαύρη τρύπα» στο πλεόνασμα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην καταβολή μισθών και συντάξεων αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε αυτοί να καταβάλλονται κανονικά» διαβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές σε ανεπίσημο σχόλιο, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο που παρουσιάζουν κινδύνους και μαύρη τρύπα 2 δισ. ευρώ στο πλεόνασμα του 2014.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται: «Η ελληνική κυβέρνηση στον ενάμιση μήνα της θητείας έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία δύσκολη κατάσταση που κληρονόμησε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Σε όλους ήταν γνωστό το πόσο πλαστό ήταν το “success story” περί τέλους των Μνημονίων, εξόδου στις αγορές κι άλλα φληναφήματα».

Η κυβέρνηση «με απόλυτη σιγουριά» διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε αυτοί να καταβάλλονται κανονικά, με πηγές του Μαξίμου να ξεκαθαρίζουν ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ληφθούν περαιτέρω υφεσιακά μέτρα για να συνεχιστεί ο παραλογισμός της λιτότητας που με τόσο κόπο και πάθος τίμησε η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά».

«Για όλους τους παραπάνω λόγους, η κυβέρνηση έχει και σχέδιο και λαμβάνει πρωτοβουλίες που θα τονώσουν τη ρευστότητα του Δημοσίου (Ν/Σ για ληξιπρόθεσμες οφειλές) και θα δώσουν ανάσα σε μία οικονομία και σε μία κοινωνία που δεν μπορεί να σφίξει άλλο το ζωνάρι. Μήνες πριν τις εκλογές είχαν ξεκινήσει οι καταστροφολογικές προβλέψεις για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα με κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Ενάμιση μήνα διαψεύδουμε στην πράξη αυτά τα σενάρια. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, πιστοί στη λαϊκή εντολή που έχουμε λάβει», τονίζεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.