Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τον Λευτέρη από τη Σύρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο.

Η δραματική ιστορία ενός 38χρονου και οι άθλιες συνθήκες στις οποίες ζει είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τον Λευτέρη ο οποίος ζει στη Σύρο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης…

Η ιστορία ήρθε αρχικά στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Ο Λόγος των Κυκλάδων». Ο Λευτέρης προσπαθεί εδώ και χρόνια να επιζήσει πουλώντας μια χειρόγραφη εφημερίδα, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, με την ελπίδα να τον βοηθήσει ο κόσμος.

Το Cyclades24.gr φέρνει και πάλι στο φως την ιστορία του προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα του 38χρονου. Εδώ και 41 μέρες, ο άνθρωπος αυτός είναι άστεγος, αφού δεν μπορούσε πλέον να πληρώνει το ενοίκιο του. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχει βρει «καταφύγιο» σε ένα γκρεμισμένο σπίτι στην περιοχή Καμίνια όπου ζούσε μικρός εκεί που τον μεγάλωσε η γιαγιά του.

Για κρεβάτι του έχει μια παλιά ξύλινη πόρτα και το σπίτι του μπάζει κρύο και νερό. Χωρίς φως, νερό, θέρμανση ο 38χρονος προσπαθεί να επιβιώσει. Το εισόδημά τού δεν ξεπερνάει τα 300 ευρώ το μήνα και φαγητό βρίσκει στα γεύματα αγάπης του Δήμου της Σύρου.



Δείτε το βίντεο…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.