Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η έγκυος που ξεσήκωσε όλο το Διαδίκτυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 30χρονη Sarah Stage, μοντέλο στο επάγγελμα έχει ένα απίστευτο καλογυμνασμένο κορμί ακόμα και στις 34 εβδομάδες εγκυμοσύνης!

Το μοντέλο από τη Κόστα Ρίκα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της φωτογραφιζόταν και αναρτούσε η ίδια τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram όπου έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι όλο το internet μιλά για τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Διαδίκτυο.

Η Sarah βέβαια έχει δεχθεί και κριτική καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι την ενδιαφέρει περισσότερο να διατηρείται σε φόρμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρά η υγεία του μωρού της. Η ίδια απαντά στους επικριτές της λέγοντας πως διατηρεί αυτό το κορμί και τους κοιλιακούς (!) τρώγοντας ψητό κοτόπουλο, σπανάκι και κινόα.


Το μοντέλο πριν μείνει έγκυος...


Η φωτογραφία που προκάλεσε την θύελλα των αντιδράσεων αλλά και τον θαυμασμό (κυρίως του αντρικού πληθυσμού!)


Μια φωτογραφία της Sarah οχτώ μηνών έγκυος!


Στον 8ο μήνα κύησης είχε πάρει μόλις 5 κιλά!


Κι όμως, εδώ είναι στην 29η εβδομάδα της κύησης!


Το σίγουρο είναι πώς είναι εξοικειωμένη με το γυμναστήριο! Εδώ βγάζει μια φωτογραφία για να μας δείξει την πρωτότυπη θήκη του κινητού της. "Λατρεύω τη νέα μου θήκη αλλά κάνει το στομάχι μου να γουργουρίζει", σχολιάζει η ίδια.

Το μενού της Sarah!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.