Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Παιδεραστής με βαν γκαρσονιέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στρώμα, sex toys και σοκολάτες για να προσελκύει ανήλικους.

Σε κινητή γκαρσονιέρα με όλα τα απαραίτητα προκειμένου να παρασύρει ανήλικα παιδιά σε ερωτικά όργια είχε μετατρέψει το όχημά του, τύπου βαν, ο 40χρονος που συνελήφθη στο Περιστέρι.

Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον πρόλαβαν στο παρά πέντε για να σώσουν από τα νύχια του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε «ψαρέψει» στο διαδίκτυο και ήταν έτοιμος να επιβιβάσει σε κλειστό φορτηγάκι σύμφωνα με την Espresso.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με αυτά που αντίκρισαν στο εσωτερικό του βαν των οργίων. Ο «δράκος» είχε τοποθετήσει μέσα ένα στρώμα, διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και sex toys, βίντεο με ομοφυλοφιλικό πορνό, ουσίες που μπορεί κανείς να αγοράσει σε sex shop, ακόμα και σοκολάτες για να προσφέρει στα ανήλικα που παγίδευε!

Ο 40χρονος, που διατηρούσε μίνι μάρκετ στο Περιστέρι, φαίνεται πως ήταν από τους πλέον δραστήριους Έλληνες παιδεραστές. Είχε ήδη δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στο ίντερνετ και σε σελίδα κοινωνικής δικτύωση, στα οποία εμφανιζόταν ως ανήλικος ώστε να προσεγγίζει πιτσιρίκια και να τα παρασύρει στην κινητή γκαρσονιέρα του.

Με τον ίδιο τρόπο τον παγίδευσαν και οι αστυνομικοί που έφτιαξαν ψεύτικα προφίλ και εμφανίζονταν ως ανήλικα αγόρια ή κορίτσια. Οι ειδικοί της Δίωξης άρχισαν να παρακολουθούν επισταμένα τις επαφές του 40χρονου και εντόπισαν τους διαλόγους που είχε με τον 13χρονο, του οποίου την εμπιστοσύνη κατάφερε να κερδίσει.

Όταν τελικά τα κατάφερε άρχισε να στέλνει στο παιδί φωτογραφίες και βίντεο πορνό ομοφυλοφιλικού περιεχομένου, γράφοντάς του μάλιστα μηνύματα όπως «Συγγνώμη που σου έστειλα αυτό, αν σε πειράζει δεν θα σου ξαναστείλω» ή «Σόρι που σε ενοχλώ».

Στο Σήμανση σήμανε συναγερμός για το επικείμενο ρανταβού του δράστη με το παιδί. Με τα λάπτοπ ανά χείρας βγήκαν στο δρόμο και εντόπισαν τον 40χρονο την ώρα που επιβίβαζε τον 13χρονο στο βαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.