Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Έρευνα από την αρχή για τον Μπεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν Βρετανοί ερευνητές επιστρέφουν στην Κω για να ψάξουν και πάλι.



Η μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να αναζητεί το εξαφανισμένο σπλάχνο της που όταν χάθηκε, τον Ιούλιο του 1991 ήταν μόλις 21 μηνών και παραθέριζε με τους γονείς του και τους παππούδες του στο νησί.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η πολύκροτη υπόθεση θα διερευνηθεί εκ νέου, ενώ η μητέρα του κατάφερε να αποσπάσει 700.000 λίρες ως κρατική χρηματοδότηση για την έρευνά της, ύστερα από έκκληση που απεύθυνε στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Η ομάδα των Βρετανών ερευνητών αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου τις έρευνες για την αναζήτηση του Μπεν (αν βρίσκεται στη ζωή, θα είναι 26 ετών), τον Απρίλιο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η οικογένεια Νίνταμ θα ταξιδέψει μαζί με τους ντετέκτιβ στην Κω.

Όπως δήλωσε Βρετανός αστυνομικός στη «Mirror», οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Εξάλλου, η Κέρι Νίνταμ έχει επισκεφτεί πολλές φορές το ελληνικό νησί, όπως και άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συγκεντρώσει όσο περισσότερα στοιχεία μπορούσε, τα οποία παρέδωσε στην αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ. Η ίδια, ευελπιστεί ότι θα υπάρξει εξέλιξη στην πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του γιού της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.