Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ο κακοποιός που αγάπησαν τα κορίτσια μιλά για τις θαυμάστριές του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θυμάστε τον κακοποιό που… αγάπησαν όλα τα κορίτσια του κόσμου; Ο Jeremy Meeks έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στις γυναικείες κουβέντες, όχι λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς αλλά λόγω της εμφάνισής του.



Τον Ιούνιο του 2014 η αστυνομία ανήρτησε στο facebook μία φωτογραφία του, γνωστοποιώντας ότι ο Jeremy συνελήφθη για κατοχή όπλων και συμμετοχή σε συμμορία.

Από εκείνη τη μέρα, έγινε σούπερ σταρ. Γυναίκες από όλον τον κόσμο σχολίαζαν την φωτογραφία, έκαναν like και share και εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τον Jeremy.



Σήμερα, επτά μήνες μετά τη σύλληψή του, μιλά μέσα από τη φυλακή και δηλώνει «ευλογημένος» καθώς όλος ο κόσμος τον αναγνωρίζει για την εμφάνισή του.

«Είμαι σε ένα μέρος όπου μπορώ να αλλάξω πραγματικά τη ζωή μου. Τρώω υγιεινά, κάνω γυμναστική και πολλές άλλες δραστηριότητες», λέει ο Jeremy.

Όσο για τη δημοσιότητα, σχολιάζει: «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα με αναγνώριζε ο κόσμος, λόγω της εμφάνισής μου. Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος και ευγνώμων».

Ο Jeremy είναι παντρεμένος και έχει έναν ανήλικο γιο. Μιλώντας στο ABC υπογραμμίζει ότι το μόνο που σκέφτεται είναι ο γιος του. Και όπως είναι φυσικό, ανυπομονεί να αποφυλακιστεί και να ζήσει ήρεμα με την οικογένειά του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.