Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Εργολάβος ζήτησε από υπάλληλο την επιστροφή του μισθού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτοφώρου.

Την ερχόμενη Παρασκευή, αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης εργολάβος καθαριότητας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από καταγγελία εργαζόμενης ότι ενώ της κατέβαλε τα δεδουλευμένα μέσω τράπεζας στη συνέχεια της ζήτησε να του επιστρέψει κάποιο χρηματικό ποσό.

Η εργαζόμενη κατήγγειλε τον εργολάβο στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Τα χρήματα που της ζητήθηκε να επιστρέψει προσημειώθηκαν και ο εργολάβος κλήθηκε στην αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κλήθηκε να παρουσιαστεί σήμερα στο αυτόφωρο, ωστόσο οι συνήγοροί του ζήτησαν να αναβληθεί η διαδικασία ώστε να κληθούν ως μάρτυρες υπεράσπισης τέσσερις εργαζόμενοι στην εταιρεία του κατηγορούμενου.

Στο πλευρό της καταγγέλλουσας βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Γιώργος Μανωλικάκης, ο οποίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αφού αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της καταγγελίας, επισήμανε ότι θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, από την πλευρά της υπεράσπισης τονίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για την επιστροφή χρημάτων και ότι το επίμαχο ποσό που επιστράφηκε ήταν χρήματα που είχαν δοθεί έναντι, για την εξυπηρέτηση της καταγγέλλουσας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.