Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο αμετανόητος ηλικιωμένος που ισχυρίστηκε ότι τον παρενοχλούσαν τα θύματά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε 33 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ηλικιωμένος ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν είχαν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος επί χρόνια ασελγούσε σε βάρος δύο κοριτσιών, τα οποία ήταν εγγόνια της αδερφής του. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση το 2011, τα κοριτσάκια είχαν ηλικία 11 και 10 χρονών, αντίστοιχα. Τα θύματα διέμεναν με τους γονείς τους στη Σουηδία, αλλά έρχονταν στην Ελλάδα, για να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις, αλλά υποστήριξε, μεταξύ άλλων ότι τα δύο κοριτσάκια τον... παρενοχλούσαν. «Η μία, όμως, με εκβίαζε και με ενοχλούσε, όταν κοιμόμουν με τη γυναίκα μου. Ούτε τη γυναίκα μου δεν σεβάστηκε. Δεν τα κατηγορώ, αλλά δεν τα κακομεταχειρίστηκα. Μία φορά μόνο παραδόθηκα», είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.