Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Διάσημες γυναίκες που δεν έχουν παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ξεκάθαρες απαντήσεις που έδωσαν σε σχετική ερώτηση.

Παρότι όσο περνούν τα χρόνια αυξάνεται ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που αποφασίσουν να κάνουν παιδί, ωστόσο ένα μωρό είναι σε πολλές περιπτώσεις ένα γυναικείο απωθημένο.

Από την άλλη, υπάρχουν γυναίκες, ανάμεσά τους και πολλές διάσημες που αποφασίζουν να μην κάνουν παιδιά. Δείτε τι απάντησαν κάποιες όταν ερωτήθηκαν σχετικά:

Κάμερον Ντίαζ: Έχω μία απίστευτη ζωή



«Έχω μία απίστευτη ζωή. Κατά κάποιον τρόπο κάνω τη ζωή που κάνω και επειδή δεν έχω παιδιά. Είναι απλώς μία διαφορετική επιλογή». Στην ίδια συνέντευξη, η διάσημη ηθοποιός είχε παραδεχτεί αυτό που γνωρίζουν πολλές γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. Όταν δεν είναι απαραίτητα για να αισθάνεσαι πλήρης.

Μαρίσα Τομέι: Δεν ξέρω γιατί οι γυναίκες χρειάζεται να κάνουν παιδιά για να θεωρηθούν ολοκληρωμένες υπάρξεις



Όπρα Γουίνφρεϊ: Τα παιδιά μου θα με μισούσαν



Αν είχα παιδιά, θα με μισούσαν επειδή κάτι στη ζωή μου θα υπέφερε και μάλλον θα ήταν αυτά, είπε η διάσημη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες συχνά χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στην καριέρα τους και την οικογένεια, η Όπρα έχει σε κάθε περίπτωση τονίσει την προτεραιότητα που δίνει στη δουλειά της.

Έλεν ντε Τζένερις: Δε θα ήθελα να τα τρελάνω



Υπάρχει λόγος που το να γίνει κανείς γονιός θεωρείται η δυσκολότερη δουλειά στον κόσμο και η Έλεν ντε Τζένερις μαζί με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσσι, έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι δεν είναι στους στόχους τους. «Πρέπει να θέλεις πραγματικά παιδιά και καμιά μας δε θέλει» παραδέχτηκε η Πόρσια ντε Ρόσσι σε συνέντευξη το 2013. Η ίδια η ντε Τζένερις εξέφρασε τα ίδια συναισθήματα σε συνέντευξη στο περιοδικό People το 2014, τονίζοντας ότι και τα ζευγάρια που αποφασίζουν να μην κάνουν παιδιά, το σκέφτονται πολύ σοβαρά πριν καταλήξουν.

Κιμ Κατράλ: Έχω πονοκέφαλο



«Πιστεύω ότι είναι αξιαγάπητα και αστεία και γλυκά και μετά έχω πονοκέφαλο», απάντησε η Σαμάνθα του Sex and the City όταν ερωτήθηκε σχετικά. Και πρόσθεσε ότι τα παιδιά σε εξαντλούν.

Τζένιφερ Άνιστον: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει υποθέσεις



Η Τζένιφερ Άνιστον έχει περάσει πολλά χρόνια αντιμέτωπη με κουτσομπολιά για την προσωπική της ζωή, από το διαζύγιο από τον Μπρατ Πιτ έως το γεγονός ότι δεν έχει κάνει παιδιά. Τελευταία απάντησε ότι ο λόγος που μία γυναίκα δεν κάνει παιδιά, δεν αφορά κανέναν άλλον.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.