Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τα σκουπίδια στους δρόμους της Τρίπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την παρέμβαση της εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσε η αφόρητη πλέον κατάσταση και ο άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία που έχει δημιουργηθεί από τα βουνά των σκουπιδιών τα οποία έχουν σχηματιστεί στους δρόμους της Τρίπολης εδώ και 2,5 μήνες.

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή στην εισαγγελία πρωτοδικών Τρίπολης για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας. Στην παραγγελία της επισημαίνει ότι μετά τα μέσα Δεκεμβρίου του 2014 τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης και των οικισμών του εν λόγω Δήμου, «δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις με άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Η κυρία Κουτζαμάνη στην συνέχεια διατάσσει την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να ερευνηθεί η τέλεση ή όχι αξιοποίνων πράξεων, ενώ ζητεί άμεση ενημέρωση επί του επίμαχου θέματος.

Παράλληλα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολις την σημερινή αναφορά του πρώην δήμαρχου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, στην οποία περιγράφεται η τραγική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Τρίπολης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.