Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Μία σύλληψη για βιασμό ηλικιωμένης καλόγριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Βεγγάλης στην Ινδία.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλίμ Σιχ ως ύποπτος για το βιασμό μιας ηλικιωμένης καλόγριας στη δυτική Βεγγάλη της Ινδίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο Μουμπάι και μεταφέρθηκε στην Καλκούτα, την πρωτεύουσα της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας Ρατζίβ Κουμάρ στην ινδική υπηρεσία του BBC.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το BBC, είχε θέσει υπό κράτηση κι ανέκρινε αρκετούς υπόπτους, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε προχωρήσει σε σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου και πολλοί κάτοικοι του ινδικού αυτού κρατιδίου βγήκαν στους δρόμους εξοργισμένοι, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν άμεσα δράση.

Οι δράστες διέρρηξαν το σχολείο που γειτονεύει με το μοναστήρι του Ιησού και της Μαρίας στην πόλη Ραναγκάτ, λεηλάτησαν το χώρο, φίμωσαν το φύλακα και κατόπιν βίασαν την ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπα έξι φερόμενων δραστών και το οπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία μαζί με αμοιβή 1.500 δολαρίων για την παροχή πληροφοριών. Δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό αν ο συλληφθείς είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.