Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Σοκ και θλίψη από την οικογενειακή τραγωδία στο Βύρωνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέταξε το αγγελούδι 4 μηνών από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Βύρωνα όπου ένα αγγελούδι 4 μηνών έχασε τη ζωή του, όταν ο 20χρονος θείος του βγήκε στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου κρατώντας το αγκαλιά και το πέταξε στο κενό. Μετά πήδηξε και ο ίδιος.

Η είδηση προκαλεί σοκ, θλίψη και πολλά ερωτηματικά που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί.

Όλα έγιναν στις 12:55 το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 20χρονος ήταν στο σπίτι και πρόσεχε το βρέφος. Για άγνωστο λόγο ανέβηκε βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας το αγκαλιά, το πέταξε και πήδηξε.

Το άτυχο βρέφος έπεσε μέσα σε παρκάκι που βρίσκεται έξω από την πολυκατοικία. Ο άνδρας έπεσε λίγα μέτρα πιο μακρυά και σύμφωνα με πληροφορίες είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να σηκωθεί για να φτάσει προς το μωρό αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

Το κοριτσάκι τεσσάρων μηνών, ήταν το παιδί της αδερφής του...

Κατά ορισμένες πληροφορίες που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται ο άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο για την ώρα αυτή η πληροφορία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, όπως και οι φήμες για οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφθασε το ασθενοφόρο στο σημείο της τραγωδίας το βρέφος είχε υποστεί κάταγμα βάσης κρανίου και ήταν χωρίς σφυγμό. Προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου έγινε ανάνηψη για 30 λεπτά, όμως το μωρό δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο άντρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Το περιστατικό συνέβη, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, στην οδό Μεσολογγίου στον αριθμό 8.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.