Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τηλεδιασκέψεις σχολείων με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προγραμματισμός για την πραγματοποίηση ημερίδων.

Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του ενημερώνει πως προκειμένου να καταρτιστεί ο τελικός προγραμματισμός κατανομής των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, για την πραγματοποίηση των ημερίδων μέσω τηλεδιασκέψεων μεταξύ της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», καλούνται οι υπεύθυνοι επικοινωνίας με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχουν οριστεί από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης με τη με αριθμ. 154819/Γ1/29-09-2014 εγκύκλιο των Διευθύνσεων Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. & Δ.Ε. να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., πίνακα excel που να περιέχει:

1. Τα στοιχεία των σχολικών μονάδων που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ημερίδα και έχουν αιτηθεί να συμπεριληφθούν σε μελλοντικό προγραμματισμό τηλεδιασκέψεων (Εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις).

2. Τα στοιχεία των Σχολικών μονάδων που έχουν τμήματα ή τάξεις που δεν παρακολούθησαν την ημερίδα και επιθυμούν την επανάληψή της για τα ανωτέρω τμήματα ή τάξεις (Εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις).

3. Τα στοιχεία των Σχολικών μονάδων που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση της δράσης, ενώ τώρα τις πληρούν. Επισυνάπτεται στο παρόν πίνακας excel που θα συμπληρωθεί με τα ανωτέρω στοιχεία και θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση spudonpe@minedu.gov.gr .

Λόγω του κατεπείγοντος παρακαλούνται οι αρμόδιοι όπως αποκριθούν το αργότερο έως την Παρασκευή 27-02- 2015 και ώρα 14:00.

Στην περίπτωση που οι σχολικές μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης δεν μπορούν να υπαχθούν σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, καλούνται οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να αποστείλουν κενό τον ανωτέρω πίνακα excel με την αντίστοιχη αναφορά στο διαβιβαστικό που θα τον συνοδεύει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.