Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Δεν κλείνει προς το παρόν το ΙΚΑ Ηρακλείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Παγώνει» μέχρι… νεοτέρας η απόφαση.

«Παγώνει» η απόφαση για το κλείσιμο του ΙΚΑ στην οδό Αγίου Μηνά, όπως ανέφεραν στους εκπροσώπους των εργαζομένων και των τοπικών φορέων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης και Μιχάλης Κριτσωτάκης και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, η διοίκηση του ΙΚΑ εφάρμοσε απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.

Οι παραπάνω βουλευτές παραβρέθηκαν σήμερα στην κινητοποίηση των εργαζομένων και των φορέων ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αγίου Μηνά και ενημέρωσαν για την επικοινωνία τους με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Στρατούλη και το «πάγωμα» της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας του ιδιόκτητου Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αγίου Μηνά και διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Ακόμη συζήτησαν με τους εργαζόμενους και τους παρευρισκόμενους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ, την υποστελέχωσή τους και την ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη.

Τέλος, δεσμεύθηκαν πώς θα μεταφέρουν στον αρμόδιο υπουργό τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των εργαζομένων και πώς μέλημα της κυβέρνησης αποτελεί η καλύτερη λειτουργία του δημόσιου τομέα με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον, όπως τόνισαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.