Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μητέρα πουλάει το μητρικό της γάλα σε… μποντιμπιλντεράδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μετέτρεψε σε λευκό... χρυσό.

Μητρικό… δαιμόνιο. Μια μητέρα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, βρήκε τρόπο να μετατρέψει το περισσευούμενο μητρικό γάλα της, σε προϊόν προς πώληση. Που το διαθέτει; Το πουλάει on line σε αθλητές του μπόντι μπίλντινγκ.

Η Lisa Carbonneau, μια μητέρα τριών παιδιών, διαθέτει διαδικτυακά το γάλα της έναντι περίπου ενός δολαρίου το ένα τέταρτο του λίτρου ή σε όποια άλλη τιμή αυτό δημοπρατηθεί. Σύμφωνα με το MyFoxDetroit.com, στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μητέρες που δεν μπορούν να θηλάσουν και αθλητές του μπόντι μπίλντινγκ: «δεν πίνω, δεν παίρνω ναρκωτικά, και παίρνω μια πολυβιταμίνη την ημέρα», εξηγεί η ίδια διαφημίζοντας το προϊόν της.

Αν σας ξαφνιάζει το γεγονός ότι το γάλα της πωλείται σε αθλητές, μάθετε ότι επικρατεί αυτή η τάση μεταξύ των μποντιμπιλντεράδων που επιθυμούν να ενισχύσουν τον οργανισμό τους. «Το μητρικό γάλα ίσως δεν είναι το καλύτερο για δράση, έχει λιγότερη πρωτεΐνη από το αγελαδινό που πωλείται στα καταστήματα», αναφέρει ο Δρ. Shaun Jayaker από το νοσοκομείο St. John Providence Hospital.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.