Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πέθανε αφού έφερε στην ζωή τετράδυμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Erica Morales και ο σύζυγός της Carlos προσπαθούσαν για πολλά χρόνια να αποκτήσουν παιδιά.




Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής, η Erica ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε τετράδυμα!

Την περασμένη Πέμπτη, ένα μήνα πριν από την καταληκτική ημερομηνία τοκετού η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλή αρτηριακή πίεση. Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της και λίγη ώρα αργότερα γέννησε τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Δυστυχώς πέθανε λίγες ώρες μετά τον τοκετό από άγνωστη αιτία, χωρίς καν να προλάβει να αντικρύσει τα παιδιά της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η DailyMail την Τρίτη η ίδια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Μου είπε (ο γιατρός) ότι πρέπει να νοσηλευτώ μέχρι τον τοκετό. Θα χρειαστεί να κάνω κάποιες εξετάσεις και θα προσπαθήσουμε να φτάσει η εγκυμοσύνη τουλάχιστον μέχρι τις 34 εβδομάδες. Αύριο μπαίνω στην 31 εβδομάδα. Ο γιατρός πάντως μου είπε ότι για τετράδυμη εγκυμοσύνη τα έχω ήδη πάει μια χαρά! Τώρα που οδεύουμε όμως στο τέλος πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να προκληθεί εγκεφαλικό επεισόδιο εξαιτίας της αρτηριακής πίεσης που αντιμετωπίζω. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε μια χαρά!»
Ο σύζυγός της Erica δήλωσε: «Πάντα θέλουμε περισσότερα αλλά μερικές φορές το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τον Θεό για όσα έχουμε. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις προσευχές και για όσα κάνατε για την οικογένειά μας.»

Ευτυχώς όλα τα μωρά είναι καλά στην υγεία τους έχοντας δίπλα τους τον μπαμπά τους, οικογένεια και φίλους…




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.