Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πάρτε έναν... λαγό για προσωπικό βοηθό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτό το απίστευτο gadget υπόσχεται να γίνει ο νέος προσωπικός βοηθός σας και να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη ζωή σας εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά μέχρι να πείτε «καρότο»!

Αν είστε συνέχεια απασχολημένοι και, μάλιστα, τόσο που δεν προλαβαίνετε να τσεκάρετε τo email σας, μάλλον έχει έρθει η ώρα να αφήσετε την προσωπική οργάνωση σας στα έμπειρα χέρια κάποιου άλλου. Τι θα λέγατε, όμως, αν σας ενημερώναμε ότι ο νέος σας προσωπικός βοηθός αγαπάει τα καρότα, δουλεύει με ρεύμα και είναι... λαγός; Ο λόγος για το Karotz είναι ένα γλυκό μίνι-ρομπότ που λειτουργεί μέσω Wi-Fi και είναι εδώ για να σας κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, απαλλάσσοντάς σας από τις περιττές και ασήμαντές έννοιες που σας ταλαιπωρούν και καταναλώνουν τον πολύτιμο χρόνο σας.



Η εμφάνιση του Karotz αλλάζει ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του ιδιοκτήτη του.

Με ποιον τρόπο; Ο αξιολάτρευτος λαγός-ρομπότ είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αντιδρά στη φωνή σας, να διαβάζει τα email και τα μηνύματά σας δυνατά, να παίζει την αγαπημένη σας μουσική όταν ξυπνάτε, να σας στέλνει φωτογραφία των παιδιών σας όταν αυτά επιστρέφουν σπίτι από το σχολείο, να ανανεώνει την κατάστασή σας στο Facebook και να αναλαμβάνει να ποστάρει τα tweets σας. Παράλληλα, το αξιολάτρευτο Karotz μιλάει τέσσερις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά) τις οποίες μπορεί μάλιστα να σας διδάξει. Ακόμα καλύτερα: η εμφάνιση του Karotz -και, συγκεκριμένα, τα αυτιά του- αλλάζουν ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του ιδιοκτήτη του. Τέλος, οι κατασκευαστές του δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες των Karotz να συνδεθούν στο online εργαστήριο του προϊόντος και να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με βάση τις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις που έχουν από το μίνι-ρομπότ τους. Όσο για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας μίνι-προσωπικό βοηθό; Δίνοντας στην παραγγελία σας στο www.karotz.com. Κοστίζει περίπου 130 δολάρια.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.