Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Τα αγενέστατα και πιο τρελά σχόλια που ακούνε οι αεροσυνοδοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λόγια του... αέρα.

Αν υπάρχει ένας κλάδος που έχει δει και ακούσει τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα, αυτός είναι ο κλάδος των αεροσυνοδών. Ίσως φταίει το ανακυκλωμένο οξυγόνο, ίσως η πίεση του θαλάμου που η γλώσσα λύνεται περισσότερο.

«Οι επιβάτες δεν βάζουν φίλτρο σε ότι μας λένε», λέει η βετεράνος των αιθέρων, Emily Witkop. «Έχουν μια άνεση με εμάς που δε διστάζουν να λένε τα πάντα», λέει στους New York Post.

Ιδού μερικά από τα πιο τρελά και αγενέστατα σχόλια:
«Θα γράψω γράμμα διαμαρτυρίας εις βάρος σου. Θα ήθελες να το διαβάσεις; Επειδή προφανώς δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο». Ο συγκεκριμένος επιβάτης θύμωσε όταν η αεροσυνοδός του ζήτησε να καθίσει στο κάθισμά του και να δεθεί με τη ζώνη.

«Χρησιμοποίησα τον… ε… αναπτήρα μου για να δω κάτι». Η ατάκα αυτή, χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για επιβάτη που έθεσε σε λειτουργία τον ανιχνευτή καπνού επειδή θέλησε να καπνίσει.

«Έχεις παιδιά; Θα ήθελες να κάνεις και μερικά ακόμα;». Επιβάτης προτάθηκε να… τεκνοποιήσει την αποσβολωμένη αεροσυνοδό η οποία απλά τον ευχαρίστησε για την πρόθεσή του.

«Η σούπα είναι κρύα». Η αεροσυνοδός ονόματι Betty, θυμάται το παράπονο που έκανε μια επιβάτιδα της πρώτης θέσης, την οποία ενημέρωσε ότι η κρύα σούπα της ήταν στην πραγματικότητα γιαούρτι!

«Είσαι κατσίκα!», η αεροσυνοδός Heather Poole, αναφέρει ότι δεν την έχουν ξαναπροσβάλει έτσι κατά το παρελθόν.

«Κυρία μου, έχασα τα δόντια μου». Επιβάτης έβγαλε την τεχνική οδοντοστοιχία του προκειμένου να γευματίσει και αργότερα δεν θυμόταν που την είχε βάλει.

«Αυτός ο καταραμένος θόρυβος με τρελαίνει. Απαιτώ να τον κάνετε να σταματήσει». Η αεροσυνοδός ψύχραιμη απάντησε ότι αυτός ο θόρυβος, ήταν οι μηχανές του αεροσκάφους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.