Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Την εγκατέλειψε ο άντρας της ενώ περιμένει το 12ο παιδί της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 32χρονη ζει από τα επιδόματα και κατηγορεί τον σύζυγό της για απιστία.

Η 32χρονη Cheryl Prudham από το Κεντ, μητέρα 11 παιδιών και έγκυος στο 12ο παίρνει περίπου 38.000 λίρες το χρόνο σε επιδόματα τέκνων, φορολογικές ελαφρύνσεις και στεγαστικό επίδομα με τον 30χρονο σύζυγο της Robert.

Ωστόσο η ίδια λέει ότι θα προτιμούσε να ζει ως ανύπαντρη μητέρα καθώς ο σύζυγός της την απατάει συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι μαζί και μάλιστα την παράτησε όταν του ανακοίνωσε ότι κυοφορεί το 12ο παιδί της.



Η 32χρονη χάρη στα επιδόματα που παίρνει ζει μία πολύ άνετη ζωή γεμάτη οικογενειακά ταξίδια και πολλά δώρα για τα παιδιά της.

Μιλώντας στο Sunday People δήλωσε: «Με έχει απατήσει περισσότερες από δέκα φορές και τα πράγματα πήγαιναν στραβά από πολύ νωρίς. Δύο εβδομάδες πριν το γάμο μας με απατούσε ήδη. Εκείνη την εποχή ήμουν οκτώ μηνών έγκυος με το πρώτο γιο μας, τον Leon και ένιωσα ότι δεν είχα καμία επιλογή παρά να προχωρήσω με αυτό. Ήταν ένα λάθος, αλλά ήμουν αφελής που πίστευα ότι θα αλλάξει μετά το γάμο».



Και συνέχισε: «Ήμουν απελπισμένη να έχω μια σταθερή οικογενειακή ζωή και να παρέχω στα παιδιά ένα σπίτι με τη μαμά και τον μπαμπά - κάτι που εγώ δεν είχα ποτέ, αλλά πάντα λαχταρούσα» προσθέτει.

Η Cheryl Prudham έκανε το πρώτο της παιδί όταν ήταν μόλις 17 ετών, ζει με επιδόματα και δηλώνει περήφανη που έχει 11 παιδιά και περιμένει το 12ο:

«Δεν είναι δικό μου λάθος που κάνω τόσα παιδιά. Η κοινωνία φταίει που δίνει τόσο εύκολα τα επιδόματα. Πάντα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια και είναι υπέροχο να είμαι μαμά, ξέροντας ότι μπορώ και να τα συντηρήσω».



Η Cheryl και ο σύζυγός της παράλληλα με τα επιδόματα που λαμβάνουν, δουλεύουν και 20 ώρες την εβδομάδα φροντίζοντας ηλικιωμένους.

Ο σύζυγός της μιλώντας στο Sunday People είπε ότι η σύζυγος του είναι ψεύτρα και δήλωσε ότι οι εξωσυζυγικές του σχέσεις έγιναν όταν το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Επίσης είπε ότι δεν την εγκατέλειψε αλλά χώρισαν επειδή είναι έγκυος με το μωρό κάποιου άλλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.