Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Φίλαθλοι ποδοσφαιρικής ομάδας έγιναν… προξενήτρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βοήθησε και η μασκότ να τα φτιάξει με το κορίτσι των ονείρων του.

Ομάδα της Premier League, ενήργησε ως απίθανη προξενήτρα βοηθώντας ένα ντροπαλό αγόρι να βρει το κορίτσι των ονείρων .



Ο φίλαθλος της Southampton, γνωστός μόνο ως ο Timothy, ήταν πολύ ντροπαλός για να μιλήσει με την γλυκιά μελαχρινή που βρισκόταν μόλις τέσσερις θέσεις από αυτόν στο γήπεδο, έτσι απευθύνθηκε στην ομάδα για βοήθεια.

Τώρα το ειδύλλιο φαίνεται ότι έχει ανθίσει μετά την επέμβαση των «Αγίων», να τοποθετήσουν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο κάθισμά του με σκοπό να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους.

Αρχικά ο Timothy, επικοινώνησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του συλλόγου στο Twitter ρωτώντας εάν θα του έλεγαν το όνομα του κοριτσιού που καθόταν κοντά του σε κάποιον αγώνα.



Αλλά η απάντηση ήταν απογοητευτική καθώς η ομάδα απάντησε λέγοντας ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατόν λόγω της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων. Στην ιντερνετική συζήτηση ενεπλάκησαν και άλλοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι παρότρυναν τον νεαρό να πλησιάσει το κορίτσι.

Μάλιστα, ομάδα και φίλαθλοι κατέστρωσαν ένα σχέδιο: η μασκότ της Southampton, ο «Sammy Saint» άφησε στο κάθισμά του ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα και μια κάρτα με την οποία του ευχήθηκαν καλή τύχη, λίγο πριν τη νίκη της ομάδας τους με 2-0 έναντι της Arsenal.

Ο Timothy έδωσε τα λουλούδια στην μέλλουσα αγαπημένη του και το ειδύλλιο ξεκίνησε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.